Tegelberga Golf & Förvaltnings AB

Golf och konferenser


Teknik Sälj Syd

Konsult/utveckling/design, utrustning bilindustrin


logo

Televes Scandinavia AB

Vår specialitet är antennmaterial för villa, fastighet och stadsnät.
Macab är en ledande distributör av professionella produkter för överföring av radio, tv och annan multimedia. Hemmamarknad är den nordiska marknaden med målgrupp installatörer, grossister och kabel-tv-operatörer. Med starka agenturer i kombination med egen produkt- anpassning och hög egen kompetens skapar vi unika produkter med konkurrensfördelar och lönsamma mervärden


logo

Tellus flaggor & reklam

TELLUS flaggor & reklam designar och tillverkar produkter för visuell igenkänning såsom flaggor, fanor, roll-ups, beachflaggor, fasadflaggor, vindstrutar, flaggstänger, profilkläder, brodyr, textiltryck, presentreklam och mer.


TIBAB

Smide
logo

Trelleborg Industri AB

Trelleborg Industri AB är ett helägt dotterbolag till Trelleborg AB och är den juridiska enheten för koncernens industriverksamhet på orten Trelleborg. Denna omfattar bl a tillverkning av gummiblandningar, gummiduk, matttor, golv och andra laminatmaterial, spengummi samt industrislang. VD för Trelleborg Industri AB är Ronny Perdegård.


Trelleborgs Byggplåt AB

Allt inom branchen förekommande arbeten.


logo

Trelleborgs Energiförsäljning AB

Vi säljer el från sol, vind och vatten till en låg kostnad.
Våra kunder finns i hela Sverige men merparten finns på Söderslätt.
Teckna elavtal med förenings-el, Du väljer - Vi sponsrar!


Trelleborgs GK AB

Golfklubb


logo

Trelleborgs Hamn AB

Trelleborgs Hamn är Skandinaviens största RoRo-hamn. Åtta RoRo-lägen med olika rampsystem och spåranslutningar ger förutsättning för en effektiv och rationell hantering.

Från Trelleborgs Hamn utgår färjeförbindelser till och från kontinenten, till Swinoujscie, Sassnitz, Rostock, Travemünde och Klaipeda. År 2019 passerade 11,9 miljoner ton gods och cirka 1,2 miljoner enheter samt 1,8 miljoner passagerare i hamnen.

Trelleborgs Hamn är Skandinaviens ledande intermodala hub för internationell trafik och servar minst fyra transportkorridorer. Hamnen har ständig tillväxt, stabil ekonomi, nöjda kunder och 135 medarbetare med miljön i fokus. Trelleborgs Hamn har som uttalat mål att vara Östersjöns klimatsmartaste hamn.


logo

TrelleborgsHem AB

Fastighetsägande och förvaltningTrellegräv AB

Rivningar, markarbeten, spontning


logo

Tretab Transport AB

Transport o Spedition med inriktning på Östeuropa


TRR Trygghetsrådet

Ägs av Svenskt Näringsliv och PTK. Rådgivning och omställningsstöd till varslade privatanställda tjänstemän på anslutna företag. Stöd till anslutna företag i omställningssituation.
TRR har tre medarbetare Trelleborg


logo

Tryckeri AB C.A. Andersson & Co

När du behöver synas kontakta Göran 0706-17 47 84
OnLine: Produktion, beställningar med hjälp av endast Webb-browser och Pdf-Reader.
Layout, original, prepress, digitaltryck, storformat, dekor, offsettryck, bokbinderi
Verksamheten omfattar alla typer av produkter från idé till färdig distribuerad produkt. Produkter i små och stora format för inne- och utomhusbruk.
Dekor på skyltar, fönster, bilar m.m. Profiltryck och kläder.
Exempel på produkter:Foldrar, broschyrer, kataloger, tidningar, flyers, affischer, skyltar, vepor, rollups, visitkort, brevpapper, kuvert osv.


logo

TT-Line AB

Färjetrafik mellan Trelleborg-Travemünde, Trelleborg-Swinoujscie samt Trelleborg-Rostock. Konferens - en av Södra Östersjöns största konferensarrangörer.


TTA Fastighet & Skötsel AB

Trädgårdsanläggning, fastighetsskötsel


Webbplats utvecklad av Webtree AB.