Hedin Bil

Hos oss på Hedin Bil i Trelleborg säljer vi Kia, Renault & DACIA. Vi erbjuder även service för dessa bilmärken samt Subaru, Fiat och Saab. Välkommen!

Hedin Bil är ett fullserviceföretag. Det betyder att vi säljer och servar allt från minsta personbil till transportbilar. Här hittar du både begagnade och nya bilar. Vi jobbar hårt för att du skall bli nöjd med ditt bilköp! Vi kan erbjuda dig en rad olika tjänster, så som prova-på-försäkring, finansiering, delbetalning på service och reservdelar med hjälp av Hedin-kortet m.m. Vår personal står redo att hjälpa dig med dina frågor, så tveka inte att ringa eller komma in på ett besök!


Herrströms Mekaniska Verkstads AB

Mekanisk bearbetning av maskin/reservdelar, stativ, valsar, propelleraxlar m.m i styrda små eller stora fräsar, svarvar, slipmaskiner, bränning i styrd plasma och gasskärare, kapning, gravering. Verksamheten omfattar även svetsning av alla slags konstruktioner, service av maskinutrustning i våra lokaler eller ute hos kunder.


HMT Service AB

maskinflyttning,
tunggodshantering,

lagerhotel - industrihotellogo

Humanus Dental AB

Humanus Dental bildades 2010, har 5 anställda och omsätter ca 17 Mkr. Företaget säljer förbrukningsvaror till Dental och Medical-branscherna.

Företaget driver två webbshoppar:

www.humanusdental.se
www.sutureronline.se


Hybrid State AB

Lokalt Näringsliv levererar positiva nyheter och inspiration till lokala företagare varje dag i veckan.Webbplats utvecklad av Webtree AB.