Herrströms Mekaniska Verkstads AB

Mekanisk bearbetning av maskin/reservdelar, stativ, valsar, propelleraxlar m.m i styrda små eller stora fräsar, svarvar, slipmaskiner, bränning i styrd plasma och gasskärare, kapning, gravering. Verksamheten omfattar även svetsning av alla slags konstruktioner, service av maskinutrustning i våra lokaler eller ute hos kunder.


HGM Dryckservice

HGM Dryckservice AB är ett fullserviceföretag som sedan 1984 arbetar med kompletta automatserveringar, kaffebryggare, varuleveranser samt service till privata och statliga företag, kommuner, organisationer samt sjukvården i södra Sverige.

Idag är vi en helhetsleverantör som erbjuder ett brett produktsortiment av kaffeautomater, vattenautomater, varuautomater och espressomaskiner. Dessutom ombesörjer vi både varuleveranser och service och i nuläget har ett brett sortiment som vi hela tiden utvecklar med fokus på ekologiska samt rättvisemärkta produkter.

Vårt engagemang och vår flexibilitet har tagit oss från ett litet garage till att bli ett av södra Sveriges mest expansiva företag inom branschen. Idag förbättrar vi kaffepausen för över 2300 kunder.


HMT Service AB

maskinflyttning,
tunggodshantering,
kvarnkonsult ( Vete och Råg förmalning )
lagerhotel - industrihotellogo

Humanus Dental AB

Humanus Dental bildades 2010, har 5 anställda och omsätter ca 17 Mkr. Företaget säljer förbrukningsvaror till Dental och Medical-branscherna.

Företaget driver två webbshoppar:

www.humanusdental.se
www.sutureronline.se


Hybrid State AB

Lokalt Näringsliv levererar positiva nyheter och inspiration till lokala företagare varje dag i veckan.Webbplats utvecklad av Webtree AB.