SEB

Fullservicekontor med såväl företagsrådgivare som privatrådgivare.
Allt ifrån placeringar till finansiering och försäkringar.

Kontorets öppettider
Drop in: Må- fre 10.00-13.00
Bokad rådgivning: Enligt överenskommelse.


Securitas Sverige AB

Securitas är en global kunskapsledare inom säkerhet. Utifrån vårt breda utbud av tjänster av specialiserad bevakning, tekniska lösningar och konsult- och utredningstjänster utformar vi skräddarsydda och effektiva säkerhetslösningar som passar den enskilde kundens behov. Överallt - från små butiker till flygplatser - gör våra 340.000 medarbetare skillnad.
Skribenttina

Jag hjälper media och företag att producera texter (content/storytelling) till olika kanaler. Trelleborgs Allehanda och deras bilaga Cityliv, Femina Ekonomi, Universum/OhMy med produktioner som Di Gasell och Number One Studenter är några av mina uppdragsgivare.logo

Skånska Dagbladet AB

Skånska Dagbladet är en sexdagars morgontidning – grundad 1888 – med utgivningsort i Malmö. Vi förser dagligen 70 000 läsare i 17 kommuner med rykande färska lokalnyheter genom papperstidningen. Dessutom levererar vi dygnet runt uppdaterade nyheter på Skånskan.se (cirka 225 000 unika besökare i veckan).

Skånska Dagbladet är den kompletta tidningen för familjehushållet. Förutom de lokala nyheterna från din kommun bjuder vi på inrikes, utrikes, regionala nyheter, sport, kultur, nöje, opinion, debatt, radio och teve samt förströelseläsning – varje dag.

Skånska Dagbladet är den helskånska tidningen. Vi ägs av en ekonomisk förening med drygt 400 andelsägare i spridningsområdet. Vi är i dag det enda lokalt helägda tidningsföretaget i Sydsverige. Vi står våra läsare nära och våra reportrar täcker dagligen följande kommuner: Malmö, Lund, Eslöv, Höör, Hörby, Svalöv, Landskrona, Lomma, Burlöv, Staffanstorp, Kävlinge, Trelleborg, Vellinge, Skurup, Svedala, Sjöbo och Ystad. Ingen annan skånsk tidning har daglig nyhetsbevakning i så många kommuner.

I AB Skånska Dagbladet ingår också systertidningen Norra Skåne i Hässleholm. Dessutom rotationstryck och arktryckeri samt resebyråverksamhet.

Skånska Dagbladet står på den lilla människans sida gentemot överhet och maktelit. Tidningens symbol är den skånska pantern – ett heraldiskt vapen från vikingatiden – som både representerar vår trygga skånska hemvist och vår beredskap att visa klorna när det behövs.

Skånska dagbladet är dessutom utgivare av tidningarna MER Sydväst, MER Sydost och MER Mittskåne som skickas ut via posten till samtliga hushåll och företag i nämnda områden.logo

Smygehus Havsbad

Välkommen att boka in ert nästa möte på Smygehus Havsbad. Inspireras av havet och låt oss ta hand om er i våra charmiga lokaler. Nyrenoverade mötesrum med wifi och annan teknisk utrustning, härliga fruktfat, god mat och personlig service ger er de rätta förutsättningarna för ett riktigt bra möte. Smygehus Havsbad erbjuder 5 olika rum för konferens, från 5 till 180 personer, många möjligheter att möblera om utefter era önskemål så att er konferens blir så bra som möjligt.

Runda gärna av mötesdagen med en stund i relaxavdelningen eller en yogaklass. Vi erbjuder även många teambuilding-aktiviteter såsom hinderbana, matlagning, vinprovning, keramik mm.


logo

Sports Club Oasen

Friskvårdsanläggning, Gym, Gruppträning, Kondition, Viktminskningsgrupper, PT - Personligträning, Dansskola 2-14år, Yoga & Massage


ST-Maskin, Sone Trulsson

lantbruk med växtodling, försäljning av arbetskläder, div lantbrukskörslor,
logo

Sydassistans AB

Sydassistans är ett väletablerat familjeföretag med en ägarfamilj med lång erfarenhet av att vara anhörig till en funktionsnedsatt kvinna. Detta genomsyrar alla våra värderingar och beslut. Vår kunskap inom personlig assistans ställer vi gärna till ditt förfogande! Som arbetsgivare åt över 350 personliga assistenter är vi en stor och respekterad aktör med både resurser och kunskap i att bedriva ett långsiktigt hållbart personalarbete.


logo

Systemelektro AB

Industriell automatisering. Från idé till verklighet vi löser alla automationsproblem. PLC-system, SCADA-system, motordrifter, alla typer av elsystem. Konstruktion, programmering, tillverkning, driftsättning, service mm.Webbplats utvecklad av Webtree AB.