SEB

Fullservicekontor med såväl företagsrådgivare som privatrådgivare.
Allt ifrån placeringar till finansiering och försäkringar.

Kontorets öppettider
Drop in: Må- fre 10.00-13.00
Bokad rådgivning: Enligt överenskommelse.


Securitas Sverige AB

Securitas är en global kunskapsledare inom säkerhet. Utifrån vårt breda utbud av tjänster av specialiserad bevakning, tekniska lösningar och konsult- och utredningstjänster utformar vi skräddarsydda och effektiva säkerhetslösningar som passar den enskilde kundens behov. Överallt - från små butiker till flygplatser - gör våra 340.000 medarbetare skillnad.


logo

Select Telecom AB

Välkommen till Select Telecom!

"FÖRETAGSTELEFONI I SIN ENKELHET".

Ett samarbete med oss betyder en trygg och enkel vardag från start till mål. Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig och din organisation framåt?Signum Modehus AB

Signum Modehus är sedan 1929 en damklädesbutik i centrala Trelleborg.
1985 fylldes verksamheten på med inrikting till företag som vill profilera sig. Signum Workwear - Kläder, tryck och reklamprodukter till alla yrke och tillfälle.
Kontakta mig inför mässa, kampanj eller om vardagsprodukter, där du vill att din företagslogotyp ska synas.


logo

Sjörups Vera

Sjörups Vera AB erbjuder tjänster till människor och verksamheter i förändring; rådgivning till chefer, ledarutveckling, samtalsterapi och mindfulness. Vi utgår ifrån självledarskap. Människor som förstår sig själva är även de som lyckas bäst, enskilt och tillsammans. Vi lär ut smarta verktyg som får plats i bakfickan och enkelt kan tas fram vid behov.
Vi finns i Trelleborg/Sjörup, möter även våra kunder online över hela landet, och kommer gärna ut till dig när det behövs.


logo

Skribenttina

SkribentTina hjälper dig med storytelling, medarbetarporträtt och texter till hemsidor/sociala medier (content/employer branding). Nu även ux-texter som lotsar användaren genom digitala tjänster.


logo

Skurups Sparbank

I över 140 år har Skurups Sparbank varit en del av det lokala samhället genom att investera i och arbeta nära den lokala marknaden och våra kunder. Med åren har samhället förändrats och banken har följt med. Men sparbanksidén med den lokala förankringen, frånvaron av enskilt vinstintresse, den demokratiska företagsformen och det sparfrämjande syftet står Skurups Sparbank för än idag.

logo

Smygehus Havsbad

Välkommen att boka in ert nästa möte på Smygehus Havsbad. Inspireras av havet och låt oss ta hand om er i våra charmiga lokaler. Nyrenoverade mötesrum med wifi och annan teknisk utrustning, härliga fruktfat, god mat och personlig service ger er de rätta förutsättningarna för ett riktigt bra möte. Smygehus Havsbad erbjuder 5 olika rum för konferens, från 5 till 180 personer, många möjligheter att möblera om utefter era önskemål så att er konferens blir så bra som möjligt.

Runda gärna av mötesdagen med en stund i relaxavdelningen eller en yogaklass. Vi erbjuder även många teambuilding-aktiviteter såsom hinderbana, matlagning, vinprovning, keramik mm.


logo

Sports Club Oasen

Friskvårdsanläggning, Gym, Gruppträning, Kondition, Viktminskningsgrupper, PT - Personligträning, Dansskola 2-14år, Yoga & Massage


ST-Maskin, Sone Trulsson

lantbruk med växtodling, försäljning av arbetskläder, div lantbrukskörslor,
Stoby Måleri AB

Behöver ni måla om fastigheten, kontoren, hemma, stugan, trapphus eller något annat så löser vi detta åt er.logo

Swedbank AB

Vi tror på en bättre framtid för både människor och företag. Genom att erbjuda finansiell rådgivning, service och produkter kan vi tillsammans med våra kunder nå ett samhälle som är ekonomiskt, sunt och hållbart.


logo

Sydassistans AB

Sydassistans är ett väletablerat familjeföretag med en ägarfamilj med lång erfarenhet av att vara anhörig till en funktionsnedsatt kvinna. Detta genomsyrar alla våra värderingar och beslut. Vår kunskap inom personlig assistans ställer vi gärna till ditt förfogande! Som arbetsgivare åt över 350 personliga assistenter är vi en stor och respekterad aktör med både resurser och kunskap i att bedriva ett långsiktigt hållbart personalarbete.


logo

Systemelektro AB

Industriell automatisering. Från idé till verklighet vi löser alla automationsproblem. PLC-system, SCADA-system, motordrifter, alla typer av elsystem. Konstruktion, programmering, tillverkning, driftsättning, service mm.Söderberg & Partners

Få hjälp med företagets försäkringar, jämför villkor och premier.
Vi säker ställer att du har rätt försäkring till rätt premie!


logo

Söderberg & Partners / M&P Försäkringskonsult

Oavsett om du representerar ett fåmansbolag eller ett stort börsnoterat företag - så kan vi hjälpa dig. Här hittar du experter inom tjänstepension, försäkring, kapitalförvaltning, juridik och mycket mer.
Webbplats utvecklad av Webtree AB.