logo

Web2d2

Välkommen till Web2d2 - Grafisk design och bild.

Som mestadels självlärd entreprenör arbetar jag med allt från foldrar, flyers, och paketdesign till webbplatser för olika branscher. Inom grafisk design har jag skapat allt från mässmaterial och kontorsmateriel till kataloger, etiketter och ekonomiska rapporter.

När det gäller webbdesign har jag tagit fram webbplatser för bland annat ögonklinik, kiropraktor, marina-anläggning, tandläkare, optiker, hotell och hundarena.

Jag erbjuder skräddarsydda lösningar inom grafisk design och webbdesign, med fokus på att förverkliga mina kunders visioner och behov. Min designstil är kundcentrerad och jag strävar alltid efter att förstå mina kunders behov och önskemål noggrant.

Min självlärda bakgrund har gett mig en bred kunskap inom grafisk design och webbutveckling samtidigt som den har gett mig en stark drivkraft och uthållighet för att driva företaget framåt. En av de största utmaningarna har varit att hålla mig uppdaterad med de senaste trenderna och teknologierna inom branschen samtidigt som jag har behövt balansera arbete och företagande som ensam operatör.
Genom kontinuerlig inlärning och att bygga ett starkt nätverk har jag lyckats överkomma dessa utmaningar och fortsätta att växa och utvecklas som professionell inom min bransch.

Jag ser fortsatt fram emot att fortsätta hjälpa små och medelstora företag och organisationer att växa och nå sina mål genom kreativ design och webbstrategi.

Kontakta mig och låt oss diskutera vad jag kan hjälpa ert företag med.

- Lena Palmberg

Web2d2 - Print och digitalt på ett och samma ställe


logo

Webtree AB

Webtree är en webbyrå som är verksam i Helsingborg och Trelleborg. Vi älskar att hjälpa företag att skapa effektiva och moderna webbproduktioner. Våra uppdrag består av allt från att göra enkla hemsidor till stora webbapplikationer skräddarsydda efter just dina behov.Webbplats utvecklad av Webtree AB.