EA Installationer AB

Installations företag inom el/tele/data/larm.

En Krona

Reklam & Marknadsföring - Grafisk konsult och trycksaksförsäljning samt bokframställning - Eventmanager - Krönikör - Quiz inom allt från allmänbildning till sport och musik - Founder of It takes 2, Rock the Boat och Music Quiz.
Parallellt med egna företaget så är Peter Kronström även marknadschef för Trelleborgs FF samt ordförande i Trelleborgs Företagarklubb.

ENA Redovisning

Administrerar och sköter redovisning för företag och föreningar.
Våra kunder är små och medelstora företag inom de flesta branscher samt idéella- och ekonomiska föreningar. Arbetet utförs från vårt kontor.
Ett brett utbud av redovisningstjänster med bra tekniska lösningar.

ENTRÉ

Service-Livsmedelsbutik

Exakta Printing

Exakta är en grafisk koncern med huvudkontor i Malmö. Utöver rena tryckeritjänster såsom offset- digital- och storformatstryck erbjuder vi en helhet anpassad för de flesta bolags kommunikationsbehov. Allt från beslutsstöd inför kommande marknadsaktiviteter till lagerhållning och distribution. Behöver ni hjälp med form och layout så hjälper vår produktionsbyrå er. Vi kallar det Print and Beyond!