logo

Carbinen Coworking

Carbinen Coworking erbjuder kontorsytor för coworking, mötes- och konferensrum samt nätverkande i nyrenoverade lokaler.

Oavsett om du är ett etablerat företag, en växande start up eller frilansare - upptäck våra flexibla utrymmen och lösningar för att driva ditt företag vidare med Carbinen Coworking. Välkommen till morgondagens arbetsplats där du också ges möjlighet att nätverka med inspirerande människor!logo

CC IT

CC IT skapar, underhåller och tar hand om driften för dina IT-lösningar, både mjukvara och hårdvara.
Tack vare våra långvariga samarbeten med marknadens ledande leverantörer, kan vi erbjuda moderna, stabila och kostnadseffektiva lösningar som passar just din verksamhet.
Vi är stolt leverantör av branschledande lösningar inom säkra mobila arbetsplatser, trådlösa nätverk, molntjänster, Office 365, Azure, backup, drift, outsourcing och mycket annat.


logo

CEHÅ Färgkopiering AB

Med en kraftfull Xerox digital tryckpress skriver vi ut (och kopierar) i färg och svart/vitt. Dessutom erbjuder vi utskrifter i storformat, ritningshantering, originalarbete och en mängd efterbehandling. Det vi inte producerar själva ordnar vi genom ett antal noga utvalda samarbetspartners.


CK-Konsult

Projekt/byggledning, KA-PBL, brandskyddsbeskrivningsrelaterade frågor, utrymningsplaner.


Clarion Collection Hotel Magasinet

Mitt i centrala Trelleborg med hamnen runt hörnet och med gångavstånd till shopping, restauranger och sevärdheter, hittar vi Clarion Collection Hotel Magasinet.
Ett häftigt hotell inhyst i det gamla sädesmagasinet från 1904. Det mysiga hotellet erbjuder 58 ljusa och fina rum och stor frukostbuffé. Middag och eftermiddagsfika ingår på hotellet varje dag.Combilogistik O. Paerson

Konsultverksamhet inom Logistik och Transportlogo

Creativo media

Creativo media – Erbjuder företag tjänster inom marknadsföring och event.
Focuserar på att skapa resultat för mina kunder genom kommunikation och genom långsiktiga relationer. Jag arbetar åt stora som små, företag som organisationer och föreningar.
Creativo media är en liten byrå. För min del innebär det att jag kan vara flexibel och lyhörd och ge hög service till mina kunder.

Jag arbetar med grafisk design, trycksaker, sociala medier, projektledning och gör det mesta inom kommunikation, reklam och event.
Uppdragen varierar – broschyrer, kataloger, kundtidningar, grafiska profiler, annonser, förpackningar, affischer, inbjudningar och säljmaterial.
Projektleder och samordnar inför mässor och eventdagar och hjälper till med uppdateringar både på sociala medier, hemsidor och utskick av digitala nyhetsbrev.
Behöver du hjälp med något, välkommen att höra av dig!Webbplats utvecklad av Webtree AB.