logo

Carbinen Coworking

Carbinen Coworking erbjuder kontorsytor för coworking, mötes- och konferensrum samt nätverkande i nyrenoverade lokaler.

Oavsett om du är ett etablerat företag, en växande start up eller frilansare - upptäck våra flexibla utrymmen och lösningar för att driva ditt företag vidare med Carbinen Coworking. Välkommen till morgondagens arbetsplats där du också ges möjlighet att nätverka med inspirerande människor!logo

CEHÅ Färgkopiering AB

Med en kraftfull Xerox digital tryckpress skriver vi ut (och kopierar) i färg och svart/vitt. Dessutom erbjuder vi utskrifter i storformat, ritningshantering, originalarbete och en mängd efterbehandling. Det vi inte producerar själva ordnar vi genom ett antal noga utvalda samarbetspartners.


CK-Konsult

Projekt/byggledning, KA-PBL, brandskyddsbeskrivningsrelaterade frågor, utrymningsplaner.


Clarion Collection Hotel Magasinet

Mitt i centrala Trelleborg med hamnen runt hörnet och med gångavstånd till shopping, restauranger och sevärdheter, hittar vi Clarion Collection Hotel Magasinet.
Ett häftigt hotell inhyst i det gamla sädesmagasinet från 1904. Det mysiga hotellet erbjuder 58 ljusa och fina rum och stor frukostbuffé. Middag och eftermiddagsfika ingår på hotellet varje dag.
logo

Consid AB

Consid är ett av Sveriges snabbast växande företag och erbjuder helhetslösningar inom IT, affärsutveckling och kommunikation.

Vi har samlat landets främsta konsulter för att skapa långsiktigt och hållbart värde för er verksamhet.

Tillsammans tar vi fram innovativa lösningar som sätter människan i centrum. Från strategi till mål – från idé till verklighet.

Nu etablerar vi oss i Trelleborg!


Webbplats utvecklad av Webtree AB.