logo

Malmö Arena Hotel

Malmö Arena Hotel är ett internationellt event- och affärsresehotell på bästa läge i Malmö Hyllie, endast 12 minuter från Köpenhamns flygplats. Med 395 rum är vi Malmös näst största hotell – familjeägt och färgrikt. Hos oss njuter du av en god natts sömn, kökets genuina mathantverk och den enastående utsikten i Skybaren. Varmt välkommen!


Manges kök AB

Lunchrestaurang, catering


logo

MAQS Law Firm Advokatbyrå

MAQS erbjuder rådgivning inom affärsjuridikens alla centrala områden. Vår målsättning är att på ett snabbt och okomplicerat sätt bistå våra klienter i frågor som uppkommer i en modern affärsverksamhet. Lyhördhet, kunskap och branschkännedom är viktiga ledord i vår miljö där klienten alltid sätts i fokus. MAQS har, förutom mottagningskontor i Trelleborg, kontor i Malmö, Köpehamn, Stockholm, Göteborg, Riga, Tallinn, Warszawa och Vilnius.


Maxi ICA Stormaknad

Livsmedelsföretag med ICA anslutning
logo

Mäklarfirman Bönnemarks AB

Välkommen till Mäklarfirman Bönnemarks, din lokala fastighetsmäklare i Trelleborg med omnejd. Firman grundades 1969 och har haft sitt kontor på nuvarande plats sedan 1991. Välkomna hälsar Carolina Lindsjö och Lotta Carlstedt!


Mäklarhuset Löfberg & Co AB

Vi säljer allt ifrån villor, bostadsrätter, fritidshus, tomter och hyresfastigheter. Vi har god kontakt med fastighetsägarna i Trelleborg och har därmed också goda chanser att hjälpa de kunder som söker en hyreslägenhet då de flyttar från sitt nuvande boende. Mäklarhuset har fler än 130 kontor över hela landet, vi är det sydligaste.


Webbplats utvecklad av Webtree AB.