logo

Baker Tilly MLT KB

Baker Tilly MLT är mer än specialister på ekonomiska frågor som revision, redovisning och skatter. Vi lär känna våra uppdragsgivare väl och kan tolka och se potentialen bakom siffror, ge råd och förmedla kunskap om de problem och möjligheter som siffrorna visar. 60 medarbetare i Malmö, Lund och Trelleborg samordnat med resurserna i nätverket Baker Tilly International, hjälper dig som företagare


Bedinge GK

Golfklubb med golfrestaurang och golfshop


Bengtssons Herrmode AB

Vi har sedan 1962 sålt kläder till män i Trelleborg med omnejd. Vi säljer märkeskläder från bl.a. Gant, Stenströms, Oscar Jacobson, Tiger, Hansen & Jacob, Oscar, Lacoste, Meyer.BEST WESTERN Hotel Hansa

BEST WESTERN Hotel Hansa ligger direkt på gågatan i centrala Trelleborg - här har du nära till allt! Närheten till färjeterminalen med förbindelser till kontinenten och Travemünde, Sassnitz samt Rostock möter det lokala i form av mysiga caféer, sprudlande restauranger, inspirerande shopping och rikt kulturliv.

Vi har 42 rum som innefattar enkel- och dubbelrum såväl som varav samtliga har kompletta badrum med toalett och dusch. Vi erbjuder smakfullt inredda rum med lyxiga sängar - samtliga av välkända märken som Hilding Anders, Hästens, DUX eller Bed Factory Sweden. Vi erbjuder kostnadsfritt WiFi som hela hotellet. Hotellrummen är utrustade med minibar, kaffe/te-kokare, skrivbord samt tv med svenska såväl som internationella tvkanaler.

Vi ligger cirka 150 meter från Trelleborgs tåg- och färjeterminaler samt bussförbindelser. Köpenhamn och Copenhagen Airport ligger bara 35 minuters bilresa bort medan Malmö och Malmö Airport ligger på cirka 20 minuters avstånd. Kör du bil hit kan du parkera i vårt eget varmgarage som ligger under hotellet och behöver du taxi står vi till tjänst med denna service då vi har ett samarbetande taxibolag i hotellbyggnaden.

Konferensdags? Vi är ett lämpligt val för grupp- och konferensbokningar! Vi har en möteslokal med modern utrustning som rymmer upp till 30 personer i teatersittning och hjälper er gärna att anordna heldagar som kortare lunchmöten med mat, dryck och logi anpassade efter era önskemål.

Golfsugen? Hos oss är du mitt i smeten och du har nära till ett flertal av Skånes fina golfbanor - men inte för att glömma de lokala banorna. Bo hos oss så hjälper vi dig att planera helgens rundor!

Hos oss kan du checka in med ett rent samvete. Vi är Svanencertifierade och tar vårt ansvar genom att aktivt arbeta med våra insatser för klimatet och för att kunna erbjuda våra gäster en miljömärkt upplevelse.

I Trelleborgs hjärta - med hjärta. Varmt välkomna til


Bil Larsson i Trelleborg AB

Nybilsförsäljning Honda, försäljning av begagnade bilar. Auktoriserad verkstad: Honda, Mitsubishi. AD Allbilsverkstad, AVIS biluthyrning, Komplett skadeverkstad.


Bildningsförvaltningen, Trelleborgs kommun

Trelleborgs kommun, Bildningsförvaltningen, Antagningsenhet
logo

Boost Your Fitness

F.A.M.E FITNESS - Quality Club!
Stans mest innovativa gym!

Läs mer på www.famefitness.se

Ansluten till Boost Your Fitness.
www.boostyourfitness.se
Webbplats utvecklad av Webtree AB.