Nilpat Fastighets AB

Fastighetsförvaltning,uthyrning av bostäder och lokaler.

Nordic plastic Group

Komplett grossist i plasthalvfabrikat, plattor rör och stänger. samt bearbetning i egen verkstad

Nordsjö Butiker Färghuset

Försäljning av färg,tapeter, golv, kakel. badrumsinredning, persienner,markiser mm. Vi erbjuder helhetslösningar till kunden.

NSV Nordens Solvärme AB

Solenergi är något som vi alla kan ta del av, helt kostnadsfritt! Därför har vi ett system som enkelt fångar upp solens UV-strålar för att sedan göra det valbart för dig att antingen lagra eller distribuera vidare värmen till
en eller flera delar av hushållet.

Det går att antingen integrera vårt system med ert befintliga eller byta ut det gamla helt.

Solvärme kostar ingenting och driftkostnaden är väldigt låg. Dessutom har solfångare en lång livstid i jämförelse med andra uppvärmningssystem. Genom att använda solen som energikälla kan du sänka dina energikostnader med upp till 85%.

För medlemmar i Trelleborgs Företagarklubb erbjuder vi 15% rabatt.

Välkomna in!