INBIMA

Erbjuder utbildning inom områdena kroppsspråk och presentationsteknik genom föreläsningar, företagsinterna kurser samt workshops.


logo

Incondia AB

Incondia erbjuder ledar- och personalutveckling med egna koncept och analysverktyg, bl. a. certifierade personlighetstester. Incondia har en unik forskningsdatabas och analyserna baseras på en nordisk normalpopulation. Vi bedriver egen forskning och utveckling av analysmaterial och har lång erfarenhet av ledarskaps- och organisationsfrågor. Med hjälp av våra verktyg kan ni bl. a. identifiera och mäta individens, gruppens och organisationens styrkor, utveckling, kreativitet, förändringsvilja och framgång. Vi arbetar med Ledarskapsutveckling, Personlig utveckling, Grupputveckling, Talangutveckling, Konflikt- och Stresshantering, Rekrytering mm. Incondia verkar för långsiktiga relationer med fokus på kreativitet och tillväxt.Isgrens Lås AB

Allt inom säkerhet i villor och lägenheter. Lås, Säkerhetsdörrar, Passagesystem, Dörrstängare, Kamera/Videoövervakning, Larm mm Generationers kunnande, Er garantiWebbplats utvecklad av Webtree AB.