13 september

Frukostmöte 13/9-18

Denna morgon gästades vi av Jörgen Nilsson, Trelleborgs Hamn. Han berättade inlevelsefullt för en intresserad lyssnarskara om Trelleborgs Hamns utbyggnad framöver, men även om hamnens historik och vad som gjort den så stor som den är idag. Det blev även en stund över på slutet där åhör...


23 augusti

Frukostmöte Valstuga 23/8-18

TFK Valstuga hölls i Parken drygt två veckor innan riksdagsvalet och man lyckades med konststycket att locka samtliga partier och deras toppnamn till frukostmötet. Under 90 minuter höll Trelleborgs Allehandas politiske redaktör Petter Birgersson i trådarna som moderator och det blev en riktigt...


8 februari

Frukostmöte 8/2-18

På årets första frukostmöte gästades vi av den kunniga Lina Wedin Hansson, jurist och miljöstrateg samt Hållbarhetschef i Trelleborgs kommun.
Mötet var som vanligt välbesökt med över 50 medlemmar och gäster.


5 december

Frukostmöte 5/12-17

Årets sista frukostmöte var av tradition gästad av Kommundirektör Fredrik Geijer som berättade om året som gått och framtida planer. Mötet var välbesökt av 68 medlemsföretag och gäster.
Två UF företag fick möjlighet att presentera sig.
Mötet avslutades med pannkakstårta...


9 november

Frukostmöte 9/11-17

Vid dagens frukostmöte gästades vi av bildningsförvaltningen och 5 av totalt 16 av årets UF företag. UF företagen fick möjlighet att presentera sina affärsidéer och produkter. Mötet var välbesökt och vi var mer än 60 medlemsföretag och gäster.


14 september

TFKs årliga golftävling (2017)

TFKs klubbmästerskap i golf var i år ett samarbete med Trelleborgs FF med Swedbank som partner. Tävlingen som var den 29:e i ordningen utspelades den 13 september på Trelleborgs Golfklubb med hela 35 tävlande lag. Vinnare blev Staples Connect med Ulf Larsson och Sebastian Fischer.


9 februari

Frukostmöte 9/2-17

Ett mycket bra frukostmöte idag på Södans Sportbar som gav ett nytt rekord.
Inte mindre än 55 stycken fanns på plats i morse och lyssnade på Mia och Ulf.


11 november

Frukostmöte 16/11-16

Denna mogron gästades vi av;
Anders Jönsson och Gert Friberg – Team Rynkeby
Pär Nershed – Smart Matte19 augusti

TFKs årliga golftävling (2016)

TFKs klubbmästerskap i golf utspelades den 19 augusti på Trelleborgs Golfklubb. Det var 5 tävlande lag. Vinnare var Trelleborgs GK med Håkan Johansson och Jackie Ganslandt.


‹ First  < 3 4 5 6 7 > 

Webbplats utvecklad av Webtree AB.