19 augusti

TFKs årliga golftävling (2016)

TFKs klubbmästerskap i golf utspelades den 19 augusti på Trelleborgs Golfklubb. Det var 5 tävlande lag. Vinnare var Trelleborgs GK med Håkan Johansson och Jackie Ganslandt.


10 februari

Frukostmöte 10/2-16

Årets första frukostmöte.
Tommy Alvinsson från Missing People berättade om organisationen och hur de arbetar. TFK lovade att skänka 2000kr till Missing People och utmanar sina medlemmar till det samma.
Dessutom informerade Katarina Ivholt om att Citysamverkan kommer att göra en st...


9 december

Frukostmöte 9/12

Traditionsenligt var det kommundirektören som hade ordet på årets sista frukostmöte.
Tf Kommundirektör Agneta Sjölund berättade om året som gått.


20 oktober

TFKs årliga golftävling (2015)

TFKs klubbmästerskap i golf utspelades den 16 oktober på Trelleborgs Golfklubb. Det var 12 tävlande lag. Vinnare var Trelleborgs GK.


7 oktober

Frukostmöte 07/10

Idag var det ca 40st som kom till frukostmötet, däribland flera UngaFöretagare med handledare. De blev inbjudna att ställa ut gratis på TFF/TFKs näringslivsmässa. Anitha Ljung informerade om möjligheter att söka statliga bidrag för att energieffektivisera. Johan Sigvardsson VD på Trellebo...


14 april

Frukostmöte 14/4

Torbjörn Karlsson berättade om sin första tid som nyblivet kommunalråd i Trelleborg, hur han ser på Trelleborgs framtid och företagandet i kommunen


25 februari

Frukostmöte 25/2

Idag berättade Mats Olsson, Conny Lundgren och Marielle Hallenhed från Skånetrafiken om Trelleborgsbanan och den kommande Pågatågstrafiken som tar sin start den 13 december i år.


2 december

Frukostmöte 2/12

Kommundirektören Jonas Rosenkvist (med k inte q) berättade om året som gått från A till Ö.


12 november

Besök på Solgårdens Driverier

Onsdagen den 12 November besökte TFK med ett 20-tal medlemmar Solgårdens Driverier i Ö Värlinge. Vi fick en guidad tur av Håkan och Jeanette Wallin i det 25000 kvm stora växthuset. Dessförinnan åt vi lunch på Slättarps Gård.


 < 1 2 3 > 

Webbplats utvecklad av Webtree AB.