Frukostmöte torsdagen den 3 april

Inbjudan till frukostmöte torsdagen den 3 april kl 8.00-9.15 med Sport som som tema, där Trelleborgs Fotbollsförening och Trelleborgs Handbollsklubb håller föredrag för oss.
På vårt frukostmöte denna morgon har vi glädjen att presentera
Mattias Kronvall som är sportchef i TFF. Mattias kommer att berätta om TFF i allmänhet samt hur man rustat för det kommande spelåret då man har planer på att försöka återvända till elitfotbollen efter två år i division ett.

Johan Rickardt, ordf i Trelleborgs HBK, kommer att berätta om hur det var att ena IFK Trelleborg och Stavstens handbollsföreningar, hur han ser på den gångna tiden och vilka planer det finns för handbollen i Trelleborg framöver.

Naturligtvis har vi även frukostmingel där det finns möjligheter att knyta nya kontakter med potentiella kundföretag och/eller leverantörer.
Speciellt välkomnar vi nytillkomna medlemmar att presentera sig och ta med reklam att lägga ut på borden.

OBS! Mötestiden är 8.00-9.15 eftersom frukosten anländer ca 8.30.

Välkomna till Rådhuset 2:a vån, stora Sessionssalen!

Ingen föranmälan behövs!

Trelleborgs Företagarklubb

3 april 08:00-09:15

Rådhuset, Sessionssalen

Årsmöte onsdagen den 19 mars

Medlemmarna i Trelleborgs Företagarklubb kallas härmed till årsmöte för verksamhetsåret 2014 onsdagen den 19 mars kl 18.00 på Dannegården. Vi börjar med mingel från kl 17.30!

I direkt anslutning till årsmötet kommer Ingrid Magnusson från Inbima att hålla Mingelskola för oss. Avslutande middag till det subventionerade priset 100 kr.

Vänligen anmäl er senast den 10 mars 2014 på www.trelleborgsfk.se. Se bifogad dagordning.

Ni är varmt Välkomna!!!

Trelleborg 2014-02-17

Peter Kronström – ordförande Trelleborgs Företagarklubb

19 mars 17:30-21:00

100:-

Dannegården

Frukostmöte tisdagen den 4 mars

Inbjudan till frukostmöte tisdagen den 4/3 kl. 8.00-9.15 med Trelleborgs kommuns Bildningsnämnd och Green Room.

På vårt frukostmöte denna morgon har vi glädjen att presentera Lars Mikkelä som är ordförande i Bildningsnämnden och Mats Sandberg som är utbildningssamordnare i Bildningsförvaltningen.
Rubrikerna man har för sitt föredrag denna morgon är: "Aktuellt när det gäller lärlingsutbildning i Trelleborg". Vad innebär lärlingsutbildning, Gymnasieutbildning och Vuxenutbildning? Vad krävs av företaget? Varför lärlingsutbildning? Var står vi i dag?

Därefter kommer Maria Pojjesdotter som är ny samordnare på Green Room att berätta om vad som händer på Trelleborgs företagsinkubator och presentera Andreas Ekfrost som har företaget Fenix the Green.

OBS!! Mötestiden är numera satt 08.00-09.15 eftersom frukosten anländer först runt 08.30.

Välkomna till Rådhuset 2:a vån. stora Sessionssalen!

Styrelsen i TRELLEBORGS FÖRETAGARKLUBB

4 mars 08:00-09:15

Rådhuset, Sessionssalen

Inbjudan till lunchmöte torsdagen den 13/2

Inbjudan till lunchmöte torsdagen den 13/2 kl. 12.00-13.30 på Arbetsförmedlingen i Trelleborg.

Trelleborgs Företagarklubbs första aktivitet för 2014 bjuder på ett besök hos Arbetsförmedlingen. Se bifogad pdf.

Sen förra året finns de belägna på Vannhögsgatan, tidigare Hoffs Möbler. Observera att ni själva ska svara Johanna Thulin om ni kommer, johanna.thulin@arbetsformedlingen.se senast den 6 februari!

Hoppas att vi ses där!

Styrelsen i TRELLEBORGS FÖRETAGARKLUBB