Frukostmöte torsdagen den 14 juni

Denna morgon har vi Visit Trelleborg och Citysamverkan på plats.

Ditte Fagerlund och Christian Hemme summerar förra årets turistsäsong och berättar om vilka nyheter man har för sommaren 2018.

Lotta Wahlqvist som är Cityledare berättar om sin tid på Citysamverkan och vilka planer som finns framöver för att driva handeln i Trelleborg framåt.

Varmt Välkomna till vårens sista frukostmöte hälsar styrelsen i Trelleborgs Företagarklubb!

Företagsbesök hos Hönsinge Hantwerksbryggeri

Torsdagen den 31 maj arrangerar TFK ett företagsbesök hos Hönsinge Hantwersbryggeri.

Hönsinge

Frukostmöte onsdagen den 16 maj

Denna morgon kommer bla Samhällsbyggnadsnämnden - Byggstatus Trelleborg, och föreläser för oss.

Se mer info samt anmälan i bifogad inbjudan.

Frukostmöte torsdagen den 19 april

Denna morgon bjuder TFK i samarbete med TFF, Viqtoria och Trelleborgs Kommun in till ett föredrag kring den nya GDPR-lagen. Lagen kommer ersätta den nuvarande PUL och träder i kraft den 25 maj.
Föreläsare denna morgon blir Jakob Dahlman.

Mer information inom kort.

Parken, Trelleborg

Årsmöte 2018

Välkomna till TFK: s årsmöte tisdagen den 20 mars kl 17.30 på Restaurang Bistrå i Trelleborg.

Mer information samt anmälan i bifogad inbjudan!

20 mars

100:-

Restaurang Bistrå

Frukostmöte torsdagen den 8 mars

Denna morgon gör vi på TFK ett besök hos Folkuniversitet i Trelleborg. Vi får då veta mer om om deras verksamhet och hur det arbetar bla mot företagare i Trelleborgs kommun.

Se mer information samt anmälan i bifogad inbjudan!

8 mars

Folkuniversitetet

Frukostmöte torsdagen den 8 februari 2018

Denna morgon gästar Lina Wedin Hansson, jurist och miljöstrateg samt Hållbarhetschef i Trelleborgs kommun, oss.

Frukostmöte tisdagen den 5 december

Denna morgon kommer Kommundirektör Fredrik Geijer att gästa oss för att berätta om året som gått i Trelleborg samt vilka planer som finns för 2018.
Vi gästas även av några fler årets UF-företag som kommer att presentera sina affärsidéer där UF- Pancakes kommer att servera pannkakstårta som efterrätt.
Sist men inte minst så gästas vi även av världsmålvakten Ronnie Hellström som intervjuas om sin nya självbiografi ”Ronnie – bäst i världen”.
Efter mötet kan du köpa boken för 250 kr kontant eller via Swish och få den signerad och dedikerad av honom – med andra ord den perfekta julklappen!

Frukostmöte Torsdagen den 9 November

Skola Arbetsliv Trelleborg - Samverkan mellan skola och näringsliv är viktigt för oss alla och tillsammans kan vi rusta våra ungdomar inför deras framtida arbetsliv och väcka nyfikenhet.

Denna morgon kommer Bildningsförvaltningen med Cecilia Wennersten, Eva Ekmark och Eva Chelbat att föreläsa för oss.
Dessutom gästas vi av årets samtliga UF-företag som kommer att presentera sina affärsidéer.

Anmälan görs i bifogad länk.

Södans Sportbar

Företagsbesök hos Tomatodlingen i Trelleborg

Onsdagen den 4 oktober blir det ett företagsbesök hos Tomatodlingen i Trelleborg.

Varmt Välkomna!

Trelleborgs Företagarklubb